Qui som?

PICNIC és un estudi de disseny gràfic i comunicació visual multidisciplinar, on combinem de forma intel·ligent la creativitat i la funcionalitat, per plantejar propostes innovadores però ajustades a les necessitats reals dels nostres clients.

Treballem en projectes de BRANDING / GRÀFICA APLICADA / DISSENY EDITORIAL / PACKAGING / WEB, entre d’altres. Creiem en el que fem perquè ho sabem fer… I ens agrada fer-ho bé, per això PICNIC és una estructura flexible i oberta on proveïdors i col·laboradors treballem conjuntament en aquells projectes que així ho requereixen. Creem sinergies amb professionals d’altres sectors, per donar la solució més especialitzada i efectiva als reptes actuals dels nostres clients.

La nostra Filosofia

TOQUEM DE PEUS A TERRA. Hem treballat amb tot tipus de clients i ens apassionem amb cadascun dels projectes que ens demanen, ja siguin grans o petits. No creiem amb els estils ni les modes, creiem que cada projecte és únic i va dirigit a un públic en concret, creiem en la creativitat, en les bones idees, però la usabilitat i la funcionalitat ha de precedir a l’estètica…

BUSQUEM RELACIONS PERDURABLES AMB ELS NOSTRES CLIENTS, ens agrada convertir-los en amics. Coneixe’ls, tant en l’àmbit personal com a professional, ens ajuda a entendre la seva manera de veure les coses, la seva filosofia i a conèixer millor les seves necessitats… L’eficàcia de la publicitat es basa a transmetre una idea amb missatge, aquell missatge que aporti la solució idònia a aquella necessitat concreta, que només el nostre client ens ha pogut transmetre. Aquest és el camí de l’èxit.

El Procés de treball

ESTRATÈGIA: TOT COMENÇA AMB UN BRIEFING. Analitzem juntament amb el client el context de la seva marca, estudiem les seves necessitats i els objectius a assolir… Només així podem crear la millor estratègia per dur a terme un projecte d’èxit.

CREATIVITAT: AQUÍ ÉS ON GAUDIM, ho donem tot perquè sabem que una marca ha de ser única i innovadora, s’ha de diferenciar de la competència… dissenyem la proposta per dotar-la de personalitat per què desperti una emoció positiva i d’alt impacte.

PRODUCCIÓ: UNA BONA IDEA MAL PRODUÏDA NO VAL RES. Per això controlem tot el procés de producció, des de la revisió de les proves de color, a la selecció dels millors materials, fins a l’entrega al nostre client. A PICNIC tenim molt clar que la primera sensació és la que perdura.

ELS NOSTRES SERVEIS

BRANDING: Identitat visual corporativa, disseny de logotips i marques. Dissenyem la imatge d’una empresa o producte a partir de plans estratègics de venda o posicionament. El Branding engloba diverses accions com poden ser el disseny o redisseny del logotip o el posicionament de la marca mitjançant la creació d’una línia gràfica general que identifiqui a la marca en la comunicació gràfica… Quan som capaços d’identificar una marca sense veure el seu logotip, es diu que té un “LOOK & FEEL” o estil propi ben definit.

GRÀFICA APLICADA: COMUNICACIÓ GLOBAL DE LA MARCA: Papereria corporativa, disseny de flyers, fulletons, catàlegs de producte o corporatius, disseny de peces promocionals PLV (punt de venda). Disseny i creació de campanyes publicitàries, estratègia i planificació de mitjans. DISSENY EDITORIAL: Disseny i maquetació de butlletins, llibres Commemoratius, revistes, memòries corporatives anuals, etc.

IL·LUSTRACIÓ: Il.lustracions editorials o publicitàries. Creació de mascotes. Infografies vectorials…

DISSENY D’ESPAIS: Disseny d’estands, exposicions, convencions, disseny de Roll-ups, Lones, tanques publicitàries, senyalètica i retolació d’hotels, etc.

SOM UNS APASSIONATS DEL PACKAGING

Estem molt orgullosos dels resultats obtinguts en aquest àmbit. I és que ens apassiona el packaging, però dissenyar un pack o embalatge per a un producte o fer una etiqueta no només és fer-la maca, d’entrada ens centrem en l’estudi de la competència, tenir clar a quin sector va dirigit, a quin públic busquem per desenvolupar espais d’oportunitat, trobar aquell buit que ens col·loqui en un lloc diferenciat i faci que el nostre producte destaqui al lineal per damunt de la competència. A partir d’aquí cal crear un packaging fàcil d’entendre pel consumidor, això és el més important, un cop tenim clara aquesta estratègia, podem deleitar-nos amb el disseny, la part on més gaudim. Si es conjuguen bé tots aquests factors serem capaços de crear un packaging amb les màximes garanties d’èxit.

DISSENY WEB I MÀRQUETING ON-LINE

DISSENY WEB: Desenvolupem tot tipus de projectes web. Dissenyem pàgines web corporatives, pàgines autogestionables, botigues online, minisites, foros i blogs. Dissenyem webs a mesura dels nostres clients, ja que entenem que el disseny d’una pàgina web ha de cridar l’atenció i transmetre professionalitat, certificant la qualitat de la marca i/o producte i convidar al seu ús. A PICNIC creem sinergies amb professionals del sector de la programació, per donar la solució més especialitzada, actual i efectiva a cada projecte web en el qual estem treballant.

MÀRQUETING ONLINE: Creem i realitzem campanyes de publicitat globals des de la concepció fins a la seva producció i difusió online. Creem campanyes enfocades a generar expectació, emoció i influència en el públic objectiu dels nostres clients mitjançant tots els recursos digitals disponibles: Newsletters, disseny de minisites, disseny d’aplicacions per a mòbils, gestió de xarxes socials i promoció i posicionament SEO i SEM.